eu2020

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Kratek opis operacije

 Obvestilo za ponedeljek, 25.5.2020

Spoštovani starši,

v ponedeljek, 25.5.2020, se bodo v šolo vrnili tudi učenci 9. razreda, učenci od 4.-8. razreda, ki si morajo pridobiti ali popraviti še kakšno oceno ter učenci posebnega programa. Pouk bo potekal v skladu z usmeritvami in priporočili Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Priporočila bomo smiselno prilagajali. V nadaljevanju navajamo nekaj kratkih navodil:

- Učenci bodo prvi dan dobili izjavo, ki jo izpolnite in podpišete. Učenec jo mora obvezno naslednji dan izpolnjeno prinesti s sabo v šolo. Če je možno, si izjavo natisnite sami že pred prvim prihodom v šolo, najdete jo spodaj pod tem obvestilom kot prilogo.

- Starši praviloma ne vstopajo v šolo, ob vhodu je organizirano dežurstvo. Z učiteljem se dogovorite kdaj boste prihajali po otroka in vas bo ta ob dogovorjeni uri v spremstvu zunaj pričakal.

- Učenci od 4-8.razreda bodo v šolo prihajali občasno po predhodnem dogovoru s šolo.

Pouk poteka po urniku. Nekateri učenci se bodo priključili drugim skupinam. Poskrbeti moramo namreč za čim manjšo število učencev v razredu. Za prehrano in prevoz je poskrbljeno kot običajno, po običajnem urniku.

Veseli nas, da se naše šolske klope znova polnijo.

Ravnateljica:

mag. Metka Rovšek Kuharič

 

 

Priponke:
DatotekaVelikost datoteke
Prenesi to datoteko (Izjava_starsev_maj_2020.pdf)Izjava staršev607 kB
logo_osivms

Osnovna šola IV Murska Sobota
Trstenjakova 71
9000 Murska Sobota
T +386 02 522 30 80
E o4ms@guest.arnes.si

Št. TR: 01280-6030690345 || donacije - sklic 99

logo_scp_pomurje
logo_eko_sola
sis