02 522 30 80 o4ms@guest.arnes.si

OŠ IV napolnila Gledališče Park

Minulo sredo, 10.5.2023 smo v Gledališču Park pripravili dogodek, na katerem so se predstavili učenci, ki obiskujejo katero od bolj umetniško usmerjenih interesnih dejavnosti. Na prireditvi, ki je potekala pod geslo OŠ IV se predstavi, so se predstavili učenci, ki obiskujejo interesne dejavnosti igrajmo se z lutko, bobni, folklora in pevski zbor. Zbrane sta nagovorila pomočnica ravnateljica OŠ IV, mag. Metka Rovšek Kuharič in podžupan mestne občine Murska Sobota, g. Jure Lang.
V nekaj več kot 60 minut trajajočem programu smo si ogledali tri lutkovne predstave, in sicer: Žiga špaget odšpageta v širni svet, zgodbo o Skuštrani deklici in predstavo O goskici, ki se je učila gagati. Slednja je bila izvedena s strani učiteljic. Za naša ušesa so poskrbeli ubrani glasovi pevcev iz pevskega zbora, vzdušje v dvorani pa so še posebej dvignili naši bobnarji. Na odru so se zavrteli učenci, ki obiskujejo folkloro in nas očarali s svojimi koraki.
Iskreno se zahvaljujemo vsem udeležencem, zlasti predšolskim otrokom in učencem osnovnih šol, ki so se odzvali našemu povabilu in tako združili prijetno s koristnim. Naša prireditev je namreč bila dobrodelne narave, saj bomo zbrane prispevke namenili nakupu novega šolskega kombija.

Dostopnost